franciza romania idei de afaceri
City’s Best
este o revista de publicitate, distribuita gratuit in locatii publice din oras, care te tine la curent cu tot ce este nou.

A aparut in Targoviste in anul 2011, in 2014 s-a extins in Galati si Onesti, iar din 2016 in Bacau si Foscani.
Dorim extinderea la nivel national, si de aceea suntem in cautare de parteneri in regim de franciza in toata tara.

Conditii:
– intreprinzator cu SRL, II sau PFA
– disponibilate
– afinitati vanzari

Experienta in vanzari constituie un avantaj, insa nu obligatorie.

Costuri:
– TAXA de deschidere 500 euro (se plateste o data, la inceput)
– Taxa de franciza lunara 800 – 1000 lei
– Costul tiparirii revistei pe zona/oras care se achita de partener. (ex. 1000 reviste, 28 pag= 1200 lei)

Oferim:
– Contractele tip
– Know – how in domeniul publicitar
– Machetarea lunara a revistei
– Consultanta gratuita pas cu pas
– Subdomeniul pe siteul principal

Castigurile pot varia in functie de numarul de clienti din fiecare luna. O revista de 28 de pagini are in medie 26 de spatii publicitare, cel mai mare spatiu avand un pret de vanzare de 800-1000 lei. Un calcul simplu va spune rapid ce inseamna castigul lunar dupa ce acoperiti toate spatiile publicitare.

Pentru mai multe detalii: contact[at]citysbest.ro sau 0727140527

Cititi cu atentie anuntul. Este vorba despre o afacere care se dezvolta usor, fara costuri prea mari. Noi nu angajam. Va ajutam sa porniti o afacere in zona dvs.

CAUTAM COLABORATORI SERIOSI care doresc sa inceapa o AFACERE.

 

 

Trebuie sa stii asta!


Franciza
versus afacere pe cont propriu

Pornirea unei noi afaceri este plina de obstacole si provocari, statisticile indicand faptul ca 80% din noile antreprize nu obtin un rezultat pozitiv. Pe de alta parte, franciza ofera viitorilor parteneri o reteta care s-a dovedit deja a fi un succes. Demararea unui business cere antreprenorilor sa investeasca mii, zeci sau sute de mii de euro pentru a crea un model de afaceri viabil. Franciza ofera francizatilor sansa de a deveni membri ai unei retele ce vinde servicii sau produse apartinand unui concept stabilit, cu un palmares dovedit. Astfel, riscul este redus foarte mult, iar sansele de reusita sunt mult mai mari. Beneficiile conceptului de   franciza ca mijloc de extindere a unei afaceri sunt duble. Ele presupun investitii de capital reduse din partea francizorului, cash flow-ul utilizat pentru a mari reteaua de franciza provenind de la francizati. In sistemul de franciza, francizorul pune expansiunea afaceri sale in mainile unor oameni care sunt motivati ca, prin eforturi de natura financiara si umana, sa contribuie la acesta extindere. Prin folosirea capitalului de la francizati, francizorul este in masura sa stabileasca un numar mai mare de unitati de vanzare intr-o perioada mai scurta de timp.

marca inregistrata city

Avand in vedere ca piata de profil din Romania este o piata dinamica, City’s BEST  si-a propus sa devina una dintre revistele nationale de succes.

Momentul de debut al activitatii companiei se situeaza in anul 2011, iar obiectivele noastre au fost clar orientate spre calitate de la bun inceput. Acest lucru poate fi certificat nu doar de multitudinea clientilor companiei pana in acest moment, dar si de cele trei orase partenere ale noastre, din Onesti, Bacau si Focsani. 

Anul 2014 marcheaza o schimbare de viziune si strategie in activitatea companiei noastre. Toate eforturile se concentreaza catre dezvoltarea in sistem de franciza, cu acelasi scop avut in vedere inca de la inceput: acela de a oferi partenerilor nostri, acces la o retea nationala cu activitate la standarde internationale.