Total Beauty

Salon de infrumusetare

NEST7477-e1439459595292Totul a început din pasiune pentru frumos….Înclinațiile către estetică m-au îndrumat către Liceul de Arte, iar apoi către meseria de cosmeticiană. Dorința de a transforma oamenii în frumos m-a făcut să mă autodepășesc, și am devenit makeup artist. Cu timpul, am început să-mi doresc să ma ocup și de hairstyle, iar mai apoi de tatuajul cosmetic al sprâncenelor (microblading și micropigmentare). Am aflat în cele din urmă că visele pot deveni realitate atunci când muncești mult și ești devotat pasiunii tale, iar acum fac ceea ce mi-am dorit mereu…transform oamenii în frumos.

Descoperă serviciile de înfrumusețare și fii încrezătoare, fii frumoasă, fii tu.

Descoperă frumusețea și adună-i pe cei cunoscuți în jurul ideii tale. Daca nu ești din județul Bacau, pot veni eu la tine. Adună un grup de prietene și nu ezita să mă contactezi.
Makeup, Sprâncene, Gene, Hairstyle… doar un visagist profesionist are aptitudinile și cunoștințele necesare pentru a crea o imagine perfectă. Iar dacă deții un salon, ai ocazia să aduci un plus de valoare afacerii tale: putem colabora cu ușurință.

Rate and write a review

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Strada Belvedere
Onești 601081 BC RO
Get directions